Hey DAN: Kepiye Swara kanggo CRM Bisa Nggedhekake Hubungan Penjualan lan Tetep Waras

Ana mung akeh banget rapat-rapat kanggo Pack menyang dina lan ora cukup wektu kanggo ngrekam titik tutul terkenal. Malah tim pra-pandemik, sales lan marketing biasane duwe luwih saka 9 rapat eksternal saben dina lan saiki nganggo sprei kerja remot lan hibrida kanggo jangka panjang, volume rapat virtual saya mundhak. Nyimpen cathetan akurat saka rapat-rapat iki kanggo mesthekake yen hubungan sing nurtured lan data kontak terkenal ora ilang wis dadi