Cara Usaha Kecil Nggunakake Piranti Lunak kanggo Ngatur Kontak

Kanthi luwih saka 90% bisnis cilik nggunakake sawetara manajemen data kanthi digital kanggo nyimpen kontak, katon kaya bisnis cilik wis mlebu ing jaman digital. Nanging, kita kepengin ngerti apa sing ditindakake bisnis cilik kasebut karo data kontak. Apa sing ditemokake bisa uga kaget. Sampeyan bisa nemokake asil survey lengkap ing AddressTwo University.

Merek Avatar: Kadhemen utawa Kreatif?

Wiwit aku njupuk buku @ kyleplacy lan @ edeckers "Merek Diri Sampeyan", aku wiwit ngira-ngira keputusane sing tak lakoni nalika wiwitan teknologi enom. Pirang-pirang taun kepungkur, aku nggawe persona sing jenenge Addy. Dheweke dadi fitur piranti lunak, nanging luwih saka iku, dheweke dadi pelayan paling gampang kanggo para pelanggan. Tujuane yaiku supaya wong bisa nggandhengake dheweke karo AddressTwo luwih kuwat tinimbang sing dakkarepake. Iku bisa digunakake. Lan dina iki, aku

Aja App Store kanthi "Tambah menyang Layar Ngarep"

Aku ngerti manawa aku bakal nemokake sawetara babagan iki, nanging aku dudu penggemar Mac. Ok, aku pancen ora tahan. Aku ora ngerti apa sebabe, nanging iki wiwitane: kanggo nggawe App kanggo iPhone sing misuwur, sampeyan mung kudu ngembangake piranti lunak Mac nganggo Mac — investasi sing regane udakara $ 2,000. Nanging, iPhone minangka pasar pangalo lan media pemasaran sing kudu diwenehake bisnis. Dadi, sampeyan

Kegunaan Facebook Kula

Aku wedi ora duwe informasi anyar kanggo dituduhake karo sing maca Martech Zone, mung njaluk tulung marang sampeyan. Sawise nonton video ing ngisor iki, mangga: Coba critakake yen ana sawetara sing aku ora kejawab, utawa… Retweet pembaruan status iki nganti driji sampeyan getihen supaya bisa narik perhatian wong liya ing Facebook. [youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = 5G-90bZXVjw]

Cara Nggawe Situs Web Anyar Crawled dening Google Besok

Bubar, aku ngluncurake akeh situs web anyar. Nalika AddressTwo wis tuwuh lan wektune saya bebas, nggawe ide anyar sing anyar lan wektu luang kanggo nglakokake, mula aku tuku puluhan domain lan ngetrapake situs mikro kiwa-tengen. Mesthi wae, aku uga ora sabar. Aku duwe ide dina Senen, gawe dina Selasa, lan aku pengin lalu lintas ing dina Rebo. Nanging butuh sawetara dina utawa pirang-pirang minggu sadurunge sing anyar

Cara Golek Jus Link saka Youtube

Aku wis sukses banget nggunakake Youtube kanggo nambah relevansi kaca landas kanggo tembung kunci tartamtu. Minangka proses sing gampang lan iki kepiye cara: Nggawe kaca landas sing duwe tembung kunci ing URL, hyphen dipisahake. Iki mbantu bot supaya bisa ndeleng tembung kanthi beda lan mulane ngakoni relevan karo frasa sing sampeyan targetake. Contone iki, aku bakal nggunakake http://www.addresstwo.com/small-business-crm/ Gawe video sing bakal sampeyan lebokake

Teknologi Setengah Umur: Nalika Ora kanggo Bootstrap

Aku pengin ngilangi sawetara desas-desus. Aku ora nentang para kapitalis ventura. Aku ora ngira investor angel pancen setan. Aku ora mikir manawa kabeh wong kudu utawa "bisa bootstrap" bisnis bisa sukses. Kanggo mbuktekake, aku arep crita babagan alasan nomer 1 yen sampeyan lan mitra kudu miwiti tanpa isin-isin promosi ide bisnis setengah panggang kanggo sapa wae sing duwe awis: Setengah Umur. Kaya tembung "wiwitan"

Wah, heh. Aku bakal miwiti bisnis pemasaran!

Apa sing sampeyan entuk nalika nyampur tingkat pengangguran sing dhuwur karo masarakat sing duwe pendhidhikan (sawetara ujar manawa berpendidikan)? Konsultan, mesthi. Akeh. Sawise kabeh, yen sampeyan wis marketing pemasaran suwene 25 taun yen sampeyan duwe bathi supaya majikan mbayar sampeyan dadi "master administrasi bisnis" sadurunge padha mandheg mbayar sampeyan kabeh ... sapa sing luwih becik mbukak perusahaan pemasaran ! Ana guyon mlaku ing