Cara Usaha Kecil Nggunakake Piranti Lunak kanggo Ngatur Kontak

Kanthi luwih saka 90% bisnis cilik nggunakake sawetara manajemen data kanthi digital kanggo nyimpen kontak, katon kaya bisnis cilik wis mlebu ing jaman digital. Nanging, kita kepengin ngerti apa sing ditindakake bisnis cilik kasebut karo data kontak. Apa sing ditemokake bisa uga kaget. Sampeyan bisa nemokake asil survey lengkap ing AddressTwo University.

Merek Avatar: Kadhemen utawa Kreatif?

Wiwit aku njupuk buku @ kyleplacy lan @ edeckers "Merek Diri Sampeyan", aku wiwit ngira-ngira keputusane sing tak lakoni nalika wiwitan teknologi enom. Pirang-pirang taun kepungkur, aku nggawe persona sing jenenge Addy. Dheweke dadi fitur piranti lunak, nanging luwih saka iku, dheweke dadi pelayan paling gampang kanggo para pelanggan. Tujuane yaiku supaya wong bisa nggandhengake dheweke karo AddressTwo luwih kuwat tinimbang sing dakkarepake. Iku bisa digunakake. Lan dina iki, aku

Aja App Store kanthi "Tambah menyang Layar Ngarep"

Aku ngerti manawa aku bakal nemokake sawetara babagan iki, nanging aku dudu penggemar Mac. Ok, aku pancen ora tahan. Aku ora ngerti apa sebabe, nanging iki wiwitane: kanggo nggawe App kanggo iPhone sing misuwur, sampeyan mung kudu ngembangake piranti lunak Mac nganggo Mac — investasi sing regane udakara $ 2,000. Nanging, iPhone minangka pasar pangalo lan media pemasaran sing kudu diwenehake bisnis. Dadi, sampeyan

Kegunaan Facebook Kula

Aku wedi ora duwe informasi anyar kanggo dituduhake karo sing maca Martech Zone, mung njaluk tulung marang sampeyan. Sawise nonton video ing ngisor iki, mangga: Coba critakake yen ana sawetara sing aku ora kejawab, utawa… Retweet pembaruan status iki nganti driji sampeyan getihen supaya bisa narik perhatian wong liya ing Facebook. [youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = 5G-90bZXVjw]

Cara Nggawe Situs Web Anyar Crawled dening Google Besok

Bubar, aku ngluncurake akeh situs web anyar. Nalika AddressTwo wis tuwuh lan wektune saya bebas, nggawe ide anyar sing anyar lan wektu luang kanggo nglakokake, mula aku tuku puluhan domain lan ngetrapake situs mikro kiwa-tengen. Mesthi wae, aku uga ora sabar. Aku duwe ide dina Senen, gawe dina Selasa, lan aku pengin lalu lintas ing dina Rebo. Nanging butuh sawetara dina utawa pirang-pirang minggu sadurunge sing anyar