Lima Posisi Nguntungake ing Pasar wae

Sajrone urip korporat, aku terus gumun karo kesenjangan komunikasi antarane wong-wong sing nggawe produk kasebut, lan wong-wong sing masar lan adol. Minangka tinkerer lan pemecah masalah sosial, aku bakal nyoba golek cara kanggo nggawe jembatan antarane para produsen lan pemasar. Kadhangkala upaya kasebut sukses, nanging kadang-kadang ora sukses. Nanging sajrone nyoba ngatasi cara kerja batin saka

Rahasia Nggawe Brand Sampeyan kayata Nike utawa Coca-Cola

Ing struktur merek Amerika, pancen mung ana rong jinis merek: fokus ing konsumen utawa fokus produk. Yen sampeyan arep nindakake mucking merek, utawa sampeyan mbayar muck karo merek wong liya, luwih becik sampeyan ngerti jinis merek apa sing sampeyan duwe.