4 Cara Pembelajaran Mesin Meningkatake Pemasaran Media Sosial

Kanthi luwih akeh wong sing melu jejaring sosial online saben dina, media sosial dadi bagean penting saka strategi pemasaran kanggo kabeh jinis bisnis. Ana 4.388 milyar pangguna internet ing saindenging jagad ing taun 2019, lan 79% kalebu pangguna sosial sing aktif. Laporan Digital Global Global Yen digunakake kanthi strategis, pemasaran media sosial bisa nyumbang kanggo penghasilan, keterlibatan, lan kesadharan perusahaan, nanging mung ana ing media sosial ora ateges nggunakake