Kepiye Merek Non-Gaming Bisa Mupangate Bisa Nganggo Influencer Gaming

Pengaruh game dadi angel dilirwakake, sanajan kanggo merek non-game. Kayane aneh, mula ayo nerangake apa sebabe. Akeh industri sing nandhang sangsara amarga Covid, nanging game video mbledhos. Regane diprakirake ngluwihi $ 200 milyar ing taun 2023, tuwuh saka kira-kira 2.9 milyar pemain ing saindenging jagad ing taun 2021. Laporan Pasar Game Global Ora mung nomer sing apik kanggo merek non-game, nanging ekosistem maneka warna game. Keragaman nggawe kesempatan saiki