Nggarap File .htaccess Ing WordPress

WordPress minangka platform sing apik sing wis digawe luwih apik kanthi rinci lan kuat ing dashboard WordPress standar. Sampeyan bisa entuk akeh, ing babagan ngatur cara ngrasa lan fungsi situs sampeyan, kanthi mung nggunakake alat sing wis kasedhiya WordPress minangka standar. Nanging bakal ana wektu sajrone urip pemilik situs web, nanging sampeyan kudu ngluwihi fungsi iki. Nggarap WordPress .htaccess