Apple iOS 14: Privasi Data lan Armageddon IDFA

Ing WWDC taun iki, Apple ngumumake panyusutan Pengenal Pengguna iOS kanggo Pengiklan (IDFA) kanthi rilis iOS 14. Tanpa diragukan, iki minangka pangowahan paling gedhe ing ekosistem pariwara aplikasi seluler sajrone 10 taun kepungkur. Kanggo industri pariwara, penghapusan IDFA bakal nambah lan bisa nutup perusahaan, nalika nggawe kesempatan sing luar biasa kanggo wong liya. Amarga gedhene pangowahan iki, dakkira luwih becik nggawe

Temokake 3 Driver Kinerja Kampanye Akuisisi Panganggo

Ana puluhan cara kanggo nambah kinerja kampanye. Kabeh saka warna ing tombol telpon kanggo tumindak kanggo nyoba platform anyar bisa menehi asil sing luwih apik. Nanging ora ateges saben taktik optimalisasi UA (Akuisisi Anggota) sing bakal sampeyan lakoni pancen kudu ditindakake. Iki pancen bener yen sampeyan duwe sumber daya sing winates. Yen sampeyan ana ing tim cilik, utawa sampeyan duwe watesan anggaran utawa watesan wektu, watesan kasebut bakal ngalangi sampeyan nyoba

Playbook Iklan Facebook Jumuah Black & Q2019 4: Cara Tetep Efisien Nalika Dhuwur mundhak

Musim blanja preinan wis cedhak. Kanggo pengiklan, Q4 lan khusus minggu ing sekitar Black Friday ora beda karo wektu liyane taun iki. Biaya iklan biasane mundhak nganti 25% utawa luwih. Persaingan kanggo inventaris kualitas apik banget. Pengiklan e-commerce ngatur wektu boom, dene pengiklan liyane - kaya game lan aplikasi seluler - ngarep-arep bakal nutup taun sing kuat. Pungkasan Q4 minangka wektu paling sibuk taun kanggo

Wawasan: Materi Iklan sing Nggawe ROI ing Facebook lan Instagram

Mlaku kampanye iklan Facebook lan Instagram sing efektif mbutuhake pilihan pemasaran lan kreatif iklan sing apik. Milih visual sing bener, salinan iklan, lan ajakan-tumindak bakal menehi sampeyan asil paling apik kanggo nggayuh target kinerja kampanye. Ing pasar, ana akeh masalah babagan sukses cepet ing Facebook - sepisanan, aja tuku. Pemasaran Facebook bisa digunakake kanthi apik, nanging mbutuhake pendekatan ilmiah kanggo ngatur lan ngoptimalake kampanye sedina, saben dina.