Apa Penjualan Bakal Diganti Robot?

Sawise Watson dadi juara Jeopardy, IBM gabung karo Klinik Cleveland kanggo mbantu dokter nyepetake lan ningkatake tingkat akurasi diagnosis lan resep. Ing kasus iki, Watson nambah katrampilan dokter. Dadi, yen komputer bisa mbantu nindakake fungsi medis, mesthine bakal ana sing bisa nulungi lan nambah katrampilan saka salesperson. Nanging, apa komputer bakal ngganti personel sales? Guru, sopir, agen perjalanan, lan