Napa Snapchat Nggawe Revolusi Pemasaran Digital

Nomer kasebut apik tenan. #Snapchat duwe luwih saka 100 yuta pangguna aktif saben dina lan luwih saka 10 milyar tampilan video saben dinane, kaya data internal. Jaringan sosial dadi pemain utama ing pamasaran digital mbesuk. Wiwit diluncurake ing 2011, jaringan ephemeral iki tuwuh kanthi cepet, utamane ing antarane generasi digital digital pangguna mung seluler. Iki minangka platform media sosial intim sing pasuryan kanthi level keterlibatan sing nyenengake. Snapchat minangka jaringan