Google Web Stories: Pandhuan Praktis Kanggo Nyedhiyakake Pengalaman Kanthi Immersive

Ing jaman saiki, kita minangka konsumen pengin nyerna konten kanthi cepet lan luwih apik kanthi gaweyan sing sithik. Pramila Google ngenalake versi konten cekak sing diarani Google Web Stories. Nanging apa crita web Google lan kepiye carane menehi kontribusi kanggo pengalaman sing luwih immersive lan pribadi? Napa nggunakake crita web Google lan kepiye carane nggawe dhewe? Pandhuan praktis iki bakal mbantu sampeyan luwih ngerti