Suit Antitrust Google minangka Harbinger of Rough Waters kanggo Pangowahan IDFA Apple

Nalika wis suwe, tuntutan undang-undang antimonopoli DOJ nglawan Google wis teka ing wektu sing penting kanggo industri teknologi iklan, amarga para pemasar ngupayakake pangowahan Apple Identifier for Advertisers (IDFA) sing lumpuh. Lan Apple uga dituduh ing laporan 449 kaca anyar saka Dewan Perwakilan AS nyalahgunake kekuwatane monopoli, Tim Cook kudu ngati-ati langkah sabanjure. Apa Apple bisa ngencengi pengiklan supaya bisa dadi