Napa (lan Kepiye) Nggabungake Retargeting menyang Strategi Digital Sampeyan

Retargeting, praktik nyedhiyakake pariwara kanggo wong sing sadurunge nggawe sampeyan online, wis dadi kekasih ing dunia pemasaran digital, lan ana sebab sing apik: pancen kuat lan efektif banget. Retargeting, kanthi macem-macem wujud, bisa dadi pelengkap strategi digital sing ana, lan bisa mbantu sampeyan entuk luwih saka kampanye sing wis sampeyan lakoni. Ing kiriman iki, aku bakal nutupi sawetara cara para pemasar bisa nggunakake retargeting maneh