Kepiye Startup Bisa Ngatasi Tantangan Teknologi Pemasaran Umum

Istilah "wiwitan" glamor ing mripate akeh. Iki nggawe gambar para investor sing kepengin banget ngupayakake ide jutaan dolar, ruang kantor sing apik banget, lan wutah tanpa wates. Nanging profesional teknologi ngerti kasunyatan sing kurang glamor ing mburi fantasi wiwitan: mung entuk pijakan ing pasar minangka bukit sing gedhe banget. Ing GetApp, kita mbantu startup lan bisnis liyane nemokake piranti lunak sing dibutuhake kanggo tuwuh lan nggayuh tujuane saben dina, lan kita wis sinau