5 Cara Sistem Manajemen Pesenan adhedhasar Cloud Mbantu Sampeyan Supaya Luwih Cepet karo Pelanggan

2016 bakal dadi taun Pelanggan B2B. Perusahaan kabeh industri wiwit ngerti pentinge ngirim konten sing dipersonalisasi karo customer lan nanggapi kabutuhan pembeli supaya tetep relevan. Perusahaan B2B nemokake kebutuhan kanggo nyetel strategi pemasaran produk kanggo nyenengake prilaku blanja kaya B2C para pembeli generasi muda. Faks, katalog, lan pusat panggilan wis ilang ing jagad B2B nalika eCommerce berkembang kanggo ngatasi kebutuhan sing bakal diganti para pembeli.