Cara Nggawe Budaya sing Didhukung Data kanggo Nambah Dhasar Perusahaan

Ing taun kepungkur ana implikasi ing industri, lan sampeyan kemungkinan bakal ngalami owah-owahan kompetitif. Kanthi CMO lan departemen pemasaran mbalekake saka taun mbuwang skala, ing endi sampeyan investasi dolar pemasaran taun iki bisa nduwe posisi maneh ing pasar. Saiki wayahe nandur modal ing solusi teknologi adhedhasar data sing bener kanggo mbukak kunci wawasan pemasaran sing luwih apik. Dudu ruang tamu sing beda-beda kanthi perabotan sing beda-beda kanthi warna sing wis dipilih sing bentrok (solusi ing rak)