Nggawe Omnichannel kanggo Black Friday lan Cyber ​​Senin

Ora ana pitakonan babagan, ritel ngalami transformasi dinamis. Fluks terus-terusan ing antarane kabeh saluran kasebut meksa para pengecer supaya bisa ngasah strategi penjualan lan pemasaran, utamane nalika nyedhak Black Friday lan Cyber ​​Senin. Sales digital, sing kalebu online lan seluler, jelas dadi titik sing padhang ing ritel. Cyber ​​Monday 2016 entuk gelar dina penjualan online paling gedhe ing sejarah AS, kanthi penjualan online $ 3.39 milyar. Jumuah Ireng teka

Nggunakake TV kanggo Angkat Merek

Narik pelanggan anyar nalika nambah gambar merek sakabèhé minangka tantangan terus-terusan kanggo para pemasar. Kanthi lanskap media sing fragmen lan gangguan multi-skrining, angel disetel karo kepinginan konsumen kanthi olahpesen sing dituju. Pemasar ngadhepi tantangan iki asring nguripake "mbuwang ing tembok kanggo ndeleng manawa tetep", tinimbang strategi sing luwih apik. Bagéan saka strategi iki isih kudu kalebu kampanye iklan TV,

Evolusi Dinamis Televisi Terus

Amarga cara pariwara digital saya akeh lan morph, perusahaan nyedhiyakake luwih akeh dhuwit kanggo pariwara televisi kanggo nggayuh pamirso sing ngentekake 22-36 jam nonton TV saben minggu. Sanajan industri industri pariwara rame bisa nyebabake kita percaya sajrone sawetara taun kepungkur amarga nyebutake penurunan televisi kaya sing wis dingerteni, pariwara televisi malah urip, lan ngasilake asil sing mantep. Ing panelitian MarketShare anyar sing nganalisa kinerja iklan ing industri lan media kaya