4 Langkah Kanggo Ngasah Fokus Go-to-Market ing taun 2019

Nalika kita nggayuh sukses ing taun 2019, salah sawijining topik sing paling penting kanggo para sales lan marketing B2B sing wis dakkandhakake yaiku strategi go-to-market. Apa sing ditrapake kanggo akeh eksekutif yaiku manawa perusahaan target target segmen pasar sing pas lan kepiye carane siyap nglakokake strategi. Napa iki penting? Duwe strategi go-to-market sing kuwat gegandhengan karo kinerja bathi. Ing survey pungkasan 500