Appy Pie App Builder: Platform Panganggo Aplikasi Ora Apik-Pangguna, Ora Apik

Pangembangan Aplikasi minangka industri sing terus berkembang. Kanthi luwih akeh bisnis sing ngupayakake online, organisasi pangembangan app ora bisa digunakake. Ana panjaluk terus kanggo aplikasi sing nggawe pasar akeh pangembang sing wis ana. Kajaba iku, industri minangka industri sing tambah akeh rega lan panjaluk sing tambah akeh. Kajaba iku, aplikasi sing ana saiki mbutuhake pangopènan sing tetep. Riset nuduhake manawa 65% sumber daya digunakake kanggo njaga eksistensi