Emailium: Inspirasi Templat Email

Dina iki minangka beta umum alat anyar kanggo para pemasar email lan tim kreatif, Emailium, basis data kampanye pemasaran email. Aplikasi online iki menehi katalog email publik, lan ngatur miturut Industri, Perusahaan, utawa tag sing wis ditemtokake pangguna. Kepiye layanan iki bisa digunakake kanggo sampeyan? Ayo goleki sawetara skenario: Tim Kreatif - Yen ditekan kanggo pendekatan anyar, utawa bingung karo blok kreatif sing diwedeni, tim kreatif bisa nggoleki inspirasi ing

Check-in Gowalla ing Mouse House

Wingi Gowalla ngumumake kemitraan karo salah sawijining merek paling gedhe ing planet iki - Walt Disney, Inc .. Ana akeh wong sing ora precaya karo media sosial - apamaneh aplikasi geo-sosial kaya Gowalla, (Foursquare lan Facebook Places. ) Dadi, kenapa kemitraan iki bisa dingerteni?

Kadhangkala Batubara Pemasaran ngasilake Intan

Pemasar nggunakake sebagian besar preinan dadi penjahat lan dituduh nggawe komersialisasi musim iki. Sawise nonton keponakanku ngawasi NORAD kanggo kemajuane Santa ing saindenging jagad, aku ngira bisa dipikirake babagan kontribusi positif pemasaran ing musim Liburan. Sanajan klambi abang lan putih Santa Claus wis umum sawetara taun, Haddon Sundblom negesake versi iki kanthi nggawe serangkaian ilustrasi kanggo Coca-Cola ing taun 1930-an. Originally dimaksudaké kanggo mbantu