Napa Peringkat Kata Kunci Aja Dadi Metric Kinerja Utami

Durung suwe, strategi SEO umume kalebu peringkat ing tembung kunci. Tembung kunci minangka faktor utama kanggo ngukur kinerja kampanye. Pambangun situs web bakal ngemot situs kanthi tembung kunci, lan klien seneng ndeleng asile. Asile, nuduhake gambar sing beda. Yen tutorial SEO kanggo pamula kalebu nggunakake alat Google kanggo nemokake tembung kunci banjur dilebokake ing situs web, bisa uga