Napa Pemasaran B2B Sampeyan Perlu Sistem Pèngetan Awal

Paribasan sing sampeyan tunda, sampeyan bakal ilang ditrapake langsung menyang pemasaran, nanging sayangé ora akeh pemasar sing kayane nyadari iki. Kerep banget, dheweke ngenteni nganti menit pungkasan kanggo sinau babagan prospek terkenal utawa pelanggan sing lagi sibuk, lan keterlambatan kasebut bisa nyebabake pengaruh organisasi ing garis ngisor. Saben pemasar B2B butuh sistem peringatan dini sing bisa ngasilake asil. Pemasar modern wis kasep, kasep umume ngukur kampanye