Papat Pedoman Kanggo Konten Web sing Bisa Dibaca

Wacan: 3 menit Maca minangka kapasitas sing bisa maca wacan teks lan ngerti lan ngelingi apa sing nembe diwaca. Mangkene sawetara tips kanggo nambah readability, presentasi, lan ekspresi tulisan sampeyan ing web. 1. Tulis Kanggo Maos Web ing web ora gampang. Monitor komputer duwe resolusi layar sing kurang, lan cahya sing diproyeksikan kanthi cepet ndadekake mripat kita lemes. Ditambah maneh, akeh situs web lan aplikasi sing digawe dening wong

Nyiyapake Foto Kanggo Web: Tips lan Teknik

Wacan: 3 menit Yen sampeyan nulis blog, ngatur situs web, utawa ngirim menyang aplikasi jejaring sosial kayata Facebook utawa Twitter, fotografi bisa uga dadi bagean integral saka stream konten sampeyan. Sampeyan bisa uga ora ngerti manawa ora ana tipografi bintang utawa desain visual sing cocog kanggo fotografi sing anget. Saliyane, fotografi sing cetha lan jelas bakal nambah pangguna? pemahaman konten sampeyan lan ngapikake tampilan lan roso umum sampeyan