Cara Nggawe Kaca Produk Toko Seluler Polandia ing Pra-peluncuran

Tahap pra-peluncuran minangka salah sawijining periode paling kritis ing siklus aplikasi. Penerbit kudu ngatasi pirang-pirang tugas sing ngetrapake katrampilan manajemen wektu lan prioritas. Nanging, mayoritas akeh pemasar aplikasi gagal nyadari yen uji coba A / B sing trampil bisa ngrampungake dheweke lan mbantu nindakake macem-macem tugas sadurunge diluncurake. Ana macem-macem cara penerbit bisa nggunakake tes A / B sadurunge debut app