Apa sing diarani Marketing Kesehatan?

Nalika sampeyan ngalami kacilakan mobil, tiba utawa ngalami cedera parah liyane, sing pungkasan sampeyan mikir yaiku ruang darurat sing pengin dikunjungi adhedhasar papan iklan, papan reklame utawa email pungkasan sing sampeyan tingali . Corong penjualan pancen ora ditrapake nalika darurat. Nanging, pemasaran kesehatan luwih saka marketing departemen darurat lan unit perawatan intensif. Rumah sakit, klinik perawatan mendesak, lan pusat kesehatan tanggung jawab

Cara Nggawe Otomatis Aliran Kerja Pemasaran Kanggo Tambah Produktivitas

Apa sampeyan ngupayakake nambah produktivitas ing bisnis? Yen mangkono, sampeyan ora dhewe. ServiceNow nglaporake manawa manajer saiki lagi ngentekake 40 persen minggu kerja kanggo tugas administratif - tegese duwe luwih saka setengah minggu kanggo fokus ing karya strategis sing penting. Warta sing apik yaiku ana solusi: otomatisasi alur kerja. Wolung puluh enem persen manajer percaya yen proses kerja otomatis bakal nambah produktivitas. Lan 55 persen karyawan seneng banget