Amanat Pemasaran Anyar: Pendapatan, Utawa Liyane

Pengangguran mudhun dadi 8.4 persen ing wulan Agustus, amarga Amerika alon-alon pulih saka pucuk pandemi. Nanging karyawan, khusus para profesional penjualan lan pemasaran, bali menyang lanskap sing beda banget. Lan ora kaya apa-apa sing sadurunge kita tingali. Nalika aku gabung karo Salesforce ing taun 2009, kita isih ana ing resesi Great Resesi. Mentalitas kita minangka pemasar langsung dipengaruhi dening pengetatan sabuk ekonomi sing nembe wae kedadeyan ing jagad iki. Iki nalika ramping. Nanging