5 Taktik SEO Apik sing Bisa Digunakake Musisi

Dadi sampeyan musisi sing pengin nggawe pernyataan kanthi online lan sampeyan mikir babagan cara nggawe teknik optimisasi mesin telusuran (SEO)? Yen ngono, saranake manawa, sanajan ora ana peluru sihir ing optimalisasi mesin telusuran, sampeyan uga ora angel nambah visibilitas telusuran ing Google lan Bing. Mangkene limang teknik SEO efektif kanggo musisi kanggo nambah visibilitas mesin telusuran. 1. Blogging Blogging minangka cara sing apik

6 Tandha Wayahe Nyelehake Piranti Lunak Analytics

Solusi perangkat lunak intelijen bisnis (BI) sing digawe apik iku penting banget kanggo organisasi sing pengin nemtokake ROI saka usahane online. Apa wae pelacakan proyek, kampanye pemasaran email, utawa ramalan, perusahaan ora bisa maju tanpa nglacak area pertumbuhan lan kesempatan liwat nglaporake. Piranti lunak Analytics mung bakal mbutuhake wektu lan dhuwit yen ora njupuk foto sing akurat babagan kinerja bisnis. Priksa enem alasan kasebut kanggo nyelehake siji

Cara nggawe SEO Lokal sing Efektif kanthi Anggaran

Suwe-suwe, SEO dadi luwih angel lan kaku, nanging apa tegese luwih larang? Ora kabeh perusahaan sing butuh layanan SEO adhedhasar Internet utawa IT. Kasunyatane, mayoritas bisnis cilik lan lokal sing nyedhiyakake area geografis tartamtu. Wong-wong kasebut butuh SEO lokal tinimbang SEO tradisional, nasional. Bisnis lokal lan individu - dokter gigi, tukang pipa, toko pakaian, toko elektronik - pancen ora butuh kebutuhan supaya bisa pangkat ing telusuran global kanggo

5 Cara Supaya Pelanggan Raos Dikasihi

Praktik paling apik kanggo layanan pelanggan mbutuhake luwih saka mung eseman, sanajan mesthine minangka wiwitan sing apik. Pelanggan sing seneng nggawe bisnis mbaleni, nambah komentar positif (sing ningkatake SEO lokal), lan nambah sinyal sosial kanthi sentimen positif (sing nggawe visibilitas telusuran organik umume), lan ora ana perusahaan sing bisa ana tanpa pelanggan. Mangkene limang cara gampang kanggo njamin supaya pelanggan rumangsa dikasihi. 1. Takokake Pitakon sing Tepat Saben perusahaan kudu takon pitakon iki saben dina: Apa

Cara Ngoptimalake Keterlibatan Pemirsa lan Entuk Umpan Balik

Nggawe bisnis lan nggawe target target minat karo produk utawa layanan sampeyan minangka langkah pertama kanggo nggawe komunitas sing setya. Ing jangka cendhak, iki bisa nambah lalu lintas lan penjualan. Ing jangka panjang, iki bisa nggawe legiun duta besar merek sing fungsine kaya tim pemasar gerilya. Amarga menang ing jantung demografi sampeyan gumantung banget karo keterlibatan pamirsa, penting kanggo digunakake

Penguin 2.0: Papat Fakta Sampeyan Kudu Ngerti

Wis kelakon. Kanthi siji postingan blog, peluncuran algoritma, lan sawetara jam proses, Penguin 2.0 wis diluncurake. Internet ora bakal padha. Matt Cutts nerbitake kiriman ringkes babagan topik kasebut tanggal 22 Mei 2013. Mangkene papat poin utama sing kudu sampeyan ngerteni babagan Penguin 2.0 1. Penguin 2.0 mengaruhi 2.3% kabeh pitakon Inggris-AS. Supaya 2.3% swara kaya sampeyan nomer cilik, elinga yen

5 Mupangate Nambah Infographic menyang Situs Sampeyan

Wong-wong didhukung dening gambar lan video, lan babagan infografis wektu entuk pakurmatan sing pantes ditindakake. Dheweke luwih saka mung gambar sing apik; dheweke duwe apa sing dibutuhake kanggo dadi virus uga ningkatake kesadharan merek, sinyal sosial, lan media buzz. Infografis ngemot akeh gambar lan bisa digunakake kanggo nggambarake sawijining titik lan ngresiki fakta kanthi resik. Sing pancen nambah regane yaiku kasunyatane

5 Data Sosial Wawasan Bisa Mbukak Kanggo Bisnis Sampeyan

Kanthi situs media sosial kayata Twitter lan Facebook sing mundhak akeh, perusahaan wiwit nggabungake data sing dikumpulake saka situs sosial kasebut lan pangguna menyang pirang-pirang aspek bisnis wiwit pemasaran nganti masalah Sumber Daya Manusia internal - lan kanthi alesan sing cukup. Volume data media sosial sing akeh banget ndadekake angel dianalisis. Nanging, macem-macem layanan data kasedhiya kanggo njawab tantangan kanggo nggawe pangerten kabeh iki