Signkick Marketplaces: Nggawa Papan reklame menyang Generasi 'Klik-kanggo-Tuku'

Industri pariwara Out of Home minangka industri sing gedhe lan nguntungake. Ing jaman kerusuhan digital iki, sambungake karo konsumen nalika lagi “siyap-siyap” ing papan umum isih nduweni nilai sing gedhe banget. Papan reklame, papan ndhelik bis, poster lan pariwara transit kalebu bagean saka saben dinane konsumen. Dheweke nawakake kesempatan sing ora kaetung kanggo nyiarake pesen kanthi jelas menyang pamirsa sing relevan tanpa saingan karo perhatian ing antarane ewonan iklan liyane. Nanging ora mesthi gampang