10 Piranti Nulis Konten Luar Biasa kanggo Pemasaran sing Luar Biasa

Pancen angel golek tembung sing cocog kanggo nggambarake kekuwatan lan kekuwatan nulis isi. Saiki kabeh wong butuh konten sing berkualitas - saka blogger amatir nganti perusahaan internasional sing nyoba promosi produk lan layanane. Miturut laporan kasebut, perusahaan sing blog nampa 97% luwih akeh tautan menyang situs web tinimbang mitra non-blog. Panaliten liyane nerangake manawa nampilake blog minangka bagean utama situs web sampeyan bakal menehi kesempatan luwih apik 434%