Torture Banyu - Analogi Analitis Nganggo Jembatan Banget

Data, kaya banyu, ana macem-macem jinis. Pikirane manungsa wis berkembang kanggo nyaring sebagian besar data sing kasedhiya amarga mung akeh. Nalika mbukak mata lan kuping, data ana ing endi wae. Werna tembok, swara AC lan ambune kopi tanggane dianggep kaya asor. Banyu kasebut ing udhara mesthi wae nanging ora migunani

Loro Metrik E-Niaga Anyar sing Sampeyan Lacak

Merchandising (miturut Wikipedia tanggal 19 Maret jam 10:18 esuk Wayah Pasifik) yaiku: Apa wae praktik sing nyumbang kanggo adol produk menyang konsumen ritel. Ing level ritel ing toko, merchandising nuduhake macem-macem produk sing kasedhiya kanggo didol lan tampilan produk kasebut kanthi cara supaya bisa narik minat lan mbujuk pelanggan supaya tuku. Crita merchandising lan data kapisan (kiamat) babagan popok sing bisa dienggo lan