Cara Nggawe Iklan Video Instagram sing Nggawe Asil

Iklan Instagram nggunakake sistem iklan Facebook sing lengkap lan kalebu kabeh wong sing target pangguna adhedhasar umur, minat lan prilaku. 63% agensi iklan sing beroperasi ing AS ngrencanakake nggabungake iklan Instagram kanggo klien. Strata Apa sampeyan duwe bisnis ukuran cilik utawa organisasi gedhe, iklan video Instagram nawakake kesempatan sing apik kanggo kabeh wong supaya bisa target target. Nanging, kanthi tambah akeh merek sing dadi bagean saka Instagram, persaingan saya rame