5 Cara Pemasaran Berbasis jarak bakal mengaruhi Tuku Pelanggan

Teknologi iBeacon minangka tren paling anyar ing pamasaran adhedhasar seluler lan jarak. Teknologi kasebut nyambungake bisnis karo pelanggan ing sacedhake liwat pemancar energi rendah Bluetooth (beacon), ngirim kupon, demo produk, promosi, video utawa informasi langsung menyang piranti seluler. iBeacon minangka teknologi paling anyar saka Apple, lan taun iki ing konferensi tahunan World Wide Developer's, teknologi iBeacon dadi topik diskusi utama. Kanthi Apple mulang ewonan pangembang babagan teknologi, lan perusahaan kaya kasebut