Mitos DMP ing Pemasaran

Platform Manajemen Data (DMPs) ana ing adegan sawetara taun kepungkur lan dianggep akeh minangka penyelamat pemasaran. Ing kene, jarene, kita bisa duwe "rekor emas" kanggo para pelanggan. Ing DMP, vendor janji yen sampeyan bisa nglumpukake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo tampilan 360 derajat saka pelanggan. Siji-sijine masalah - pancen ora bener. Gartner netepake DMP minangka Software sing nggunakake data saka macem-macem sumber