Napa Sambungan Emosional Bakal Dadi Kunci Sukses Penjualan Musim Liburan Iki

Wis luwih saka setaun, pengecer ngatasi pengaruh pandemi tumrap penjualan lan kayane pasar bakal diadhepi ing mangsa blanja plancongan sing tantangan ing taun 2021. Gangguan produksi lan rantai pasokan terus ngrusak kemampuan kanggo njaga inventaris andal ing Simpenan. Protokol keamanan terus ngalangi pelanggan supaya ora ngunjungi toko. Lan kekurangan tenaga kerja ninggali toko-toko kanthi rame nalika ngladeni konsumen sing