3 Pelajaran saka Perusahaan sing Pancen Pelanggan-Pusat

Ngumpulake umpan balik pelanggan minangka langkah pertama sing jelas kanggo nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing optimal. Nanging mung langkah pisanan. Ora ana sing bisa digayuh, kajaba umpan balik sing nyebabake tumindak. Kerep banget umpan balik diklumpukake, digabung dadi basis data tanggapan, dianalisis suwe-suwe, laporan digawe, lan pungkasane presentasi digawe menehi rekomendasi. Nalika semono, pelanggan sing menehi umpan balik wis nemtokake manawa ora ana sing rampung karo masukane lan wis rampung