ePR Breaking Marketing… ing Eropa

GDPR dikenalake Mei 2018 lan apik banget. Ya iku regangan. Langit ora tiba lan kabeh padha urip dina. Sawetara liyane ora ngganggu tinimbang liyane. Nopo nopo Amarga manawa diwenehake kanthi bebas, idin tartamtu, informasi lan ora jelas saiki dibutuhake saka warga Eropa sadurunge perusahaan bisa ngirim email. Oke… Nanging ayo rek rek. Apa raksasa otomasi pemasaran ing jagad iki, HubSpot, Marketos lan liya-liyane ngandhani manawa konten iku raja? Yen sampeyan nggawe,