CX lawan UX: Bentenipun Pelanggan lan Pangguna

CX / UX - Mung siji aksara sing beda? Luwih saka siji huruf, nanging ana akeh persamaan antarane Pakaryan Pelanggan lan Pakaryan Panganggo. Profesional sing duwe fokus bisa sinau babagan wong kanthi nindakake riset! Target lan proses Pengalaman Pelanggan lan Pengalaman Pangguna uga proses lan proses sing padha. Loro-lorone duwe: Pangertene manawa bisnis ora mung babagan adol lan tuku, nanging babagan nyukupi kabutuhan lan nyedhiyakake regane