Media Kit

Mission kita

Martech Zone mbantu profesional bisnis kanggo riset, sinau, lan nemokake teknologi sing gegandhengan karo sales lan marketing.

  • Sajarah - Kita kirim pisanan kanggo publikasi iki ana ing 2005. Iku diwiwiti minangka blog pribadi saka Douglas Karr lan wis campuran bisnis, pribadi, lan kiriman politik. Wis berkembang ing pirang-pirang domain, kalebu douglaskarr.com lan marketingtechblog.com, pungkasane dirampungake dadi martech.zone ing 2017.
  • Produk utawa Layanan Utama - Nalika akeh publikasi nawakake kepemimpinan pamikiran, akuisisi, lan nyewa warta ing industri, Martech Zone fokus murni kanggo nggunakake teknologi kanggo ngowahi bisnis kanthi digital. Kita aktif promosi platform kanthi ringkesan produk utawa layanan promosi lan kesempatan kanggo para pamaca kanggo nliti sumber daya kasebut kanthi luwih jero liwat tautan bali menyang situs kasebut.

target pirsawan

Miturut Clearbit, iki minangka profil data firmagraphic paling anyar saka pengunjung.

Martech Zone pirsawan

Informasi Kontak

Martech Zoneperusahaan operasi punika DK New Media, LLC. DK New Media diduweni lan dilakokno mung dening Douglas Karr. Info kontak kami:

  • Alamat: 7915 S Emerson Ave B203, Indianapolis, IN 46237.
  • Panjaluk kiriman ditangani liwat kita formulir pengajuan.
  • Panjaluk kemitraan lan sponsor ditangani liwat kita wangun kontak.

Logo lan Branding

Logo kita minangka wakil saka M, T, lan Z kanggo Martech Zone. Yen sampeyan arep nggunakake logo iki, priksa manawa ana paling ora 15% bantalan ing njaba pinggiran logo. Sampeyan bisa ngundhuh a PDF saka logo kene.

Martech Zone Logo
  • Werna merek kita biru (#1880BA) lan biru peteng (#1B60AA).
  • Font kita yaiku Neue Haas Grotesk kanggo judhul lan Open Sans kanggo teks awak.

Dipuntedahaken

Pelanggan feed kita

langganan Martech Zone

Kita uga duwe 11,900 pelanggan kabar browser.

Sampeyan bisa ngetutake kita ing saluran media sosial ing ngisor iki:

  • Twitter – 18,800 pandherekipun ing Martech Zone akun.
  • Facebook – 7,300 pandherekipun ing Martech Zone kaca.
  • LinkedIn - mentas diluncurake, kita duwe 181 pengikut. Douglas Karr's Kaca duwe luwih saka 10,000 sambungan lan minangka saluran promosi LinkedIn utama.
  • YouTube - video durung dadi media utama, sanajan kita kepengin ngembangake jangkauan ing YouTube. Saiki, kita duwe kurang saka 200 pengikut.
  • podcast - Martech Zone Wawancara duwe luwih saka 546,000 download nganti saiki karo 173 episode sing diterbitake. Acara kasebut saiki lagi hiatus amarga kita fokus ing pangembangan konten liyane.

Pangenalan

  • Douglas Karr iku penulis Kerep lan anggota saka Dewan Agensi Forbes.
  • Douglas Karr asring dijenengi transformasi digital ndhuwur lan pakar marketing digital ing Internet ing kabeh platform influencer. Dheweke dijenengi ing Top 1% pemasar digital global dening LinkedIn kanggo sawetara taun.

Iklan lan Sponsorship

  • Kita ora nawakake lan ora bakal nampa dadi mbayar kanggo backlinks. Backlinks kita alami lan digabung nalika situs tujuan larang regane lan konten sing disedhiyakake ora nyoba nggawe algoritma backlinking.
  • Kita duwe hubungan afiliasi sing terus-terusan liwat sawetara platform influencer lan afiliasi lan kita nggunakake iki minangka cara utama kanggo ngasilake bathi kanggo produk lan layanan sing dituduhake ing situs kasebut.
  • Kita bisa nggabungake program khusus kanggo pengiklan utawa merek sing pengin mbukak lan transparan partner karo kita. Iki kalebu nyeponsori konten ing situs kita, podcast, utawa ing video kita. Hubungi kita liwat formulir footer kanggo informasi tambahan. Lebokna gol, anggaran, lan garis wektu.