Carane Mbangun Merek Asli

Guru marketing terkemuka ing donya nyatakake kanthi cara sing beda-beda, nanging kabeh setuju yen pasar saiki wis mateng karo teori, kasus, lan crita sukses sing dipusatake ing merek manungsa. Tembung kunci ing pasar sing berkembang iki yaiku pemasaran asli lan merek manungsa. Generasi sing beda-beda: Siji Voice Philip Kotler, salah siji saka marketing Grand Old Men, dubs fenomena Marketing 3.0. Ing bukune kanthi jeneng sing padha, dheweke nuduhake manajer pemasaran lan komunikator sing duwe "the