Kekuwatan Pemasaran Individual

Elinga nalika Nike ngenalake kampanye Just Do It? Nike bisa entuk kesadharan merek lan skala kanthi slogan sederhana iki. Papan reklame, TV, radio, cetak… 'Just Do It' lan swoosh Nike ana ing endi-endi. Sukses kampanye kasebut biasane ditemtokake dening pirang-pirang wong sing bisa ndeleng lan ngrungokake pesen kasebut. Pendekatan khusus iki digunakake dening akeh merek gedhe sajrone pemasaran massal utawa 'jaman kampanye' lan umume