Cara Ngoptimalake Kampanye Iklan Facebook kanthi Kaca Mendarat

Ora ana gunane mbuwang repes kanggo pariwara online yen sampeyan durung yakin manawa kaca sing dikirim wong wis siyap nampa. Kaya nggawe brosur, iklan TV lan papan reklame promosi restoran anyar sampeyan, banjur, nalika wong tekan alamat sing sampeyan wenehake, papan kasebut surem, peteng, diisi tikus lan sampeyan ora duwe panganan. Ora apik. Artikel iki bakal mriksa a