Sukses ing Pemasaran Facebook Nduwe Pendekatan "Kabeh Sumber Data ing Deck"

Kanggo pemasar, Facebook minangka gorila 800 pon ing kamar kasebut. Pusat Riset Pew ujar manawa meh 80% wong Amerika sing online nggunakake Facebook, luwih saka kaping pindho nomer sing nggunakake Twitter, Instagram, Pinterest utawa LinkedIn. Pangguna Facebook uga melu aktif, kanthi luwih saka telung perempat wong ngunjungi situs saben dina lan luwih saka setengah mlebu kaping pirang-pirang saben dina. Nomer pangguna Facebook saben wulan aktif ing saindenging jagad udakara 2 milyar. Nanging kanggo para pemasar,