Napa Audio Out-Of-Home (AOOH) Bisa Mbantu Nuntun Transisi Saka Cookie Pihak Katelu

Kita wis ngerti yen jar cookie pihak katelu ora bakal kebak nganti suwe. Kodhe cilik sing manggon ing browser kita nduweni daya kanggo nggawa akeh informasi pribadhi. Dheweke ngidini para pemasar nglacak prilaku online wong lan entuk pangerten sing luwih apik babagan pelanggan saiki lan potensial sing ngunjungi situs web merek. Dheweke uga mbantu para pemasar - lan pangguna internet rata-rata - luwih efektif lan efisien ngatur media. Dadi, apa masalahe? Ing