Apa Isih Kudu Merek?

Pelanggan mblokir iklan, regane merek mudhun, lan umume wong ora bakal peduli yen 74% merek ilang kabeh. Bukti nuduhake manawa wong-wong pancen tresna banget karo merek. Dadi, kenapa iki kedadeyan lan apa tegese merek kudu mandheg prioritasake citrane? Konsumen sing Kuat Alesan sederhana kenapa merek wis ora dijaga saka posisi kekuwatane amarga konsumen durung nate luwih kuat tinimbang saiki. Vying