B2C CRM Kritik kanggo Bisnis Ngadhepi Pelanggan

Konsumen ing pasar saiki luwih akeh kekuwatan tinimbang sadurunge, kanthi aktif ngupayakake kesempatan kanggo melu bisnis lan merek. Pergeseran listrik gedhe banget kanggo konsumen wis kedadeyan kanthi cepet lan nuwuhake akeh perusahaan sing lara banget kanggo nggunakake kabeh informasi anyar sing wiwit diwenehake konsumen kanthi cara anyar. Sanajan meh kabeh bisnis sing canggih, konsumen nggunakake solusi CRM kanggo ngatur pelanggan lan prospek, umume umume adhedhasar teknologi sing wis puluhan taun - lan dheweke dirancang