Standardisasi Alamat 101: Keuntungan, Metode, lan Tip

Kapan pungkasan sampeyan nemokake kabeh alamat ing dhaptar sampeyan tindakake format sing padha lan ora ana kesalahan? Ora tau, ta? Senadyan kabeh langkah sing bisa ditindakake perusahaan kanggo nyilikake kesalahan data, ngatasi masalah kualitas data - kayata salah ejaan, kolom sing ilang, utawa spasi utama - amarga entri data manual - ora bisa dihindari. Nyatane, Profesor Raymond R. Panko ing makalah sing diterbitake nyatakake yen kesalahan data spreadsheet utamane saka dataset cilik bisa