E-commerce lan Eceran

Produk, solusi, alat, layanan, strategi, lan praktik paling apik kanggo bisnis E-commerce lan Eceran saka penulis Martech Zone kalebu optimasi konversi, gateway pembayaran, pengiriman, logistik, lan teknologi liyane.

  • Cara Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Carane Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Minggu iki aku maca kiriman saka agensi pemasaran digital babagan kenapa sampeyan kudu nyewa. Alasan pisanan lan paling penting yaiku keahlian marketing digital. Aku ora yakin manawa aku setuju banget - mayoritas perusahaan sing kerja bareng karo departemen pemasaran duwe keahlian sing luar biasa lan asring sinau saka…

  • Pabbly Plus: Email, Pembayaran, Langganan, Formulir, Otomatisasi Alur Kerja

    Pabbly Plus: Nggawe Formulir, Pemasaran Email, Pembayaran, Lan Otomatisasi Alur Kerja Ing Siji Bundel

    Kanthi akeh perusahaan sing kepeksa nyuda jumlah marketing lan golek cara kanggo ngotomatisasi proses data uga nyuda biaya teknologi, bundel kaya Pabbly kudu dievaluasi. Nalika ana akeh platform alur kerja lan otomatisasi, aku ora yakin karo platform apa wae sing kalebu pembangun formulir, pamrosesan pembayaran kanggo langganan, program afiliasi, lan verifikasi email.…

  • Maropost Marketing Cloud - Perjalanan multi-saluran kanggo email, sms, web, lan media sosial

    Maropost Marketing Cloud: Multi-Channel Automation Kanggo Email, SMS, Web, lan Media Sosial

    Tantangan kanggo para pemasar saiki yaiku ngerteni manawa prospek kabeh ana ing macem-macem titik ing perjalanan pelanggan. Ing dina sing padha, sampeyan bisa uga duwe pengunjung menyang situs web sing ora ngerti merek sampeyan, prospek sing nliti produk lan layanan sampeyan kanggo ngatasi tantangan utawa pelanggan sing wis ana sing weruh yen ana…

  • Platform Manajemen Proyek Pemasaran - Kolaborasi Clickup, PM

    ClickUp: Manajemen Proyek Pemasaran Sing Terintegrasi Kanthi Tumpukan Martech Sampeyan

    Salah sawijining perkara unik babagan perusahaan transformasi digital yaiku kita dadi vendor agnostik babagan alat lan implementasine sing ditindakake kanggo klien. Salah sawijining wilayah sing migunani yaiku manajemen proyek. Yen klien nggunakake platform tartamtu, kita bakal ndhaptar minangka pangguna utawa bakal menehi akses lan kita bakal kerja kanggo njamin proyek kasebut…

  • apa netnografi

    Apa Netnography? Kepiye Cara Digunakake Ing Penjualan lan Pemasaran?

    Sampeyan kabeh wis krungu pikirane babagan personas panuku, lan tinta virtual meh ora garing ing postingan blog kasebut, lan aku wis nemokake cara sing anyar lan luwih apik kanggo nggawe personas panuku. Netnography wis muncul minangka cara sing luwih cepet, luwih efisien, lan luwih akurat kanggo nggawe personas panuku. Salah sawijining cara yaiku perusahaan riset online nggunakake basis lokasi…

  • Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

    ShortStack: Gagasan Kontes Media Sosial Dina Valentine

    Dina Valentine wis meh kita. Belanja konsumen tekan $23.9 milyar taun kepungkur, mundhak saka $21.8 milyar ing taun 2021… Sing jarene, wong isih duwe rencana mbuwang dhuwit kanggo wong sing ditresnani… dadi wektune sampeyan nyiyapake kampanye media sosial Dina Valentine. Sampeyan kudu…

  • Praktik Paling Apik kanggo Ngapikake Perjalanan Pelanggan

    Seni & Ilmu Ngapikake Perjalanan Pelanggan ing 2023

    Ngapikake perjalanan pelanggan mbutuhake perhatian sing terus-terusan amarga perusahaan nyetel strategi kanggo ngganti tren konsumen, kabiasaan tuku, lan kahanan ekonomi kanthi cepet. Akeh pengecer kudu nyetel strategi kanthi luwih cepet… Nganti 60 persen potensial dodolan ilang nalika pelanggan nyatakake niat kanggo tuku nanging pungkasane gagal tumindak. Miturut panaliten babagan luwih saka 2.5 yuta penjualan sing direkam…

  • Konteks lan Personalisasi ing Perjalanan Pelanggan

    Kunci kanggo Ngerti lan Nggawe Pribadi Perjalanan Konsumen yaiku Konteks

    Saben pemasar ngerti manawa pangerten kabutuhan konsumen penting kanggo sukses bisnis. Pamirsa saiki luwih ngerti babagan toko, sebagian amarga akeh pilihan sing kasedhiya, nanging uga amarga pengin rumangsa merek cocog karo nilai pribadine. Luwih saka 30% konsumen bakal mandheg nindakake bisnis karo merek sing disenengi sawise mung siji pengalaman ala.…