Tren Pemasaran Video kanggo taun 2021

Wacan: 2 menit Video minangka salah sawijining bidang sing aku nyoba tenan taun iki. Bubar aku nggawe podcast karo Owen saka The Video Marketing School lan dheweke motivasi supaya luwih akeh usaha. Aku bubar ngresiki saluran YouTube - kanggo aku uga kanggo Martech Zone (monggo langganan!) lan aku bakal terus ngupayakake ngrekam video sing apik uga nggawe video wektu nyata liyane. Aku dibangun

Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Wacan: 3 menit Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik. Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap menehi kontrak kanggo platform sing regane udakara setengah yuta dolar

Printful: Panyiapan Cetak lan Bordir sing Dituntut

Wacan: 2 menit Salah sawijining kesalahan dropshipping yaiku sampeyan bakal kelangan bathi nalika sampeyan mbayar panyedhiya liyane kanggo nyithak lan ngrampungake produk sampeyan. Pancen ora ngono. Sing dadi masalah yaiku biaya wiwitan sing gedhe banget kanggo mbangun pusat panyimpenan lan pemenuhan sampeyan dhewe kanggo nampung pertumbuhan. Dropshippers bisa entuk bathi luwih saka 50% tinimbang sing nyimpen inventaris saham dhewe. Kajaba iku, perusahaan sing mbukak panjaluk nganti adol

SEOReseller: Platform Label Putih, Pelaporan, lan Layanan kanggo Agensi

Wacan: 3 menit Sanajan akeh agensi pemasaran digital mung fokus ing merek, desain, lan pengalaman pelanggan, kadang-kadang kurang optimasi mesin telusuran (SEO). Ora ateges manawa dheweke ora bisa sukses kanggo klien - asring uga. Nanging tegese manawa bali ora asring entuk potensial kanggo entuk bisnis anyar. Panelusuran ora beda karo saluran liyane amarga pangguna biasane nuduhake maksud tuku. Pariwara lan sosial liyane

Dhaptar Perencanaan Kampanye Pemasaran: 10 Langkah Kanggo Asil sing Unggul

Wacan: 3 menit Nalika aku terus kerja bareng karo klien babagan kampanye lan inisiatif pemasaran, aku asring ngerti manawa ana kesenjangan ing kampanye pemasaran sing ngalangi supaya ora bisa nemoni maksimal. Sawetara temuan: Kurang kajelasan - Pemasar asring tumpang tindih ing lelungan tuku sing ora nyedhiyakake kejelasan lan fokus ing tujuan para pamirsa. Kurang arah - Pemasar asring nindakake tugas banget nalika ngrancang kampanye nanging paling ora kejawab