Kepiye Pengecer Nganggo Keuntungan ing Peluang E-commerce Internasional Natal iki?

Kanthi pasar global kanggo e-commerce lintas batas saiki regane £ 153bn ($ 230bn) ing 2014, lan diprediksi bakal mundhak dadi £ 666 milyar ($ 1 triliun) ing taun 2020, kesempatan bisnis kanggo pengecer UK ora nate luwih gedhe. Konsumen internasional saya seneng blanja saka omah-omahane dhewe lan iki luwih apik sajrone preinan, amarga ngindhari akeh wong lan stres sing ditindakake belanja ing Natal. Riset saka Indeks Digital Adobe nuduhake iki