Cara Nggawe Iklan Snapchat

Ing sawetara taun kepungkur, Snapchat nambah luwih saka 100 yuta ing saindenging jagad kanthi luwih saka 10 milyar video sing ditonton saben dina. Kanthi akeh pandherekipun ing aplikasi iki saben dina, kaget yen perusahaan lan pengiklan melu menyang Snapchat kanggo ngiklanake target pasar. Milenial saiki makili 70% kabeh pangguna ing Snapchat Kanthi pemasar mbuwang 500% luwih akeh kanggo milenium tinimbang kabeh liyane,