Allocadia: Mbangun, Lacak, lan Ngukur Rencana Pemasaran kanthi Kapercayaan lan Kontrol sing Luwih gedhe

Kerumitan lan tekanan sing saya gedhe kanggo mbuktekake pengaruh mung rong alasan kenapa pemasaran luwih tantangan saiki tinimbang sadurunge. Gabungan saluran sing luwih kasedhiya, pelanggan sing luwih akeh informasi, panyebaran data, lan kebutuhan terus-terusan kanggo mbuktekake kontribusi kanggo bathi lan target liyane nyebabake tekanan kanggo para pemasar dadi perancang sing luwih wicaksana lan dadi pangurus anggaran sing luwih apik. Nanging angger dheweke isih tetep nyoba