Apa Situs Web Sampeyan Kaya Amazon?

Kapan pungkasan Amazon takon sampeyan babagan sapa? Bisa uga nalika pisanan mlebu akun Amazon, bener? Suwene iki? Sing dakkarepake! Sawise mlebu menyang akun Amazon (utawa cukup bukak situs kasebut yen sampeyan wis log in), langsung ngucapake salam ing sisih tengen. Amazon ora mung menehi salam, nanging langsung nuduhake item sing relevan: saran produk adhedhasar

7 Alesan kenapa Formulir Pimpinan Mati

Pengecer digital lan toko bata & mortir mesthi golek cara anyar lan inovatif kanggo nyekel luwih akeh lan ngonversi dadi pelanggan sing mbayar. Ngomong iki minangka tantangan gedhe bakal dadi pratelan sing banget, amarga tekane internet nggawe kompetisi dadi luwih sengit kanggo saben industri sing bisa dibayangake. Sajrone pirang-pirang taun, ritel bakal nyelehake formulir "Hubungi Kami" ing situs web kanthi pangarep-arep supaya browser sing kasengsem bisa nyambung

Kepiye Jupuk Digital Timah

Panangkapan timbal wis suwe. Minangka kasunyatan, kepiye pirang-pirang bisnis sing bisa entuk GET bisnis. Konsumen ngunjungi situs web sampeyan, dheweke ngisi formulir sing golek informasi, sampeyan nglumpukake informasi kasebut banjur sampeyan nelpon. Sederhana, bener? Ehh ... ora kaya sing sampeyan kira. Konsep kasebut, dhewe gampang banget. Miturut teori, mesthine kudu gampang nyekel akeh petunjuk. Sayange, iku

Nggunakake Media Interaktif kanggo Ningkatake Promosi B2C

Ora preduli industri apa sampeyan, yen bisnis sampeyan ana ing sektor B2C, kemungkinan sampeyan bakal entuk kompetisi sing sengit - luwih-luwih yen sampeyan toko bata lan mortir. Pungkasan, sampeyan wis ngerti sepira kerepe para konsumen blanja kanthi online saiki. Wong isih arep nyimpen bata & mortir; nanging kepenak tuku kanthi online nggawe jumlah pelanggan sing ora ana ing toko ilang. Salah sawijining cara bisnis

3 Tips Pemasaran Digital Industri Unik

Ora ana pitakonan manawa pemasaran digital minangka kewan sing kuat - lan siji kewan liar sing beda-beda. Kita kabeh pengin nganggep manawa pemasaran digital umume padha ora preduli, mesthine ora - lan alasane pancen jelas. Minangka bisnis, sampeyan bisa milih ngatur persentasi wektu lan anggaran tartamtu kanggo macem-macem jinis pemasaran digital: media sosial, PPC, retargeting, pemasaran video, email

Data Pelanggan Sampeyan Mesthi Lacak ing Konten Interaktif Sampeyan

Umumé, kita umume bisa setuju manawa konten interaktif dudu “anyar,” kemajuan teknologi pemasaran nggawe konten interaktif dadi luwih migunani kanggo upaya pemasaran. Umume jinis konten interaktif ngidini merek nglumpukake akeh informasi babagan konsumen - informasi sing bisa digunakake kanggo nyukupi kabutuhan konsumen lan mbantu upaya pemasaran mbesuk. Siji perkara sing dadi perjuangan para pemasar, yaiku nemtokake